Vařila jsem na jednom z jóga víkendů, které pořádá má přítelkyně a její studio Punk jóga. Naprosto ájurvédsky vyladěný víkend se vším všudy.
Celý víkend v Habří mým pohledem obnáší žrádlo, chachá, dva dny jsem nevytáhla paty z kuchyně. Vážně.
Ovesná kaše s amarantem, jablečno-hruškové čatní s mega rozinkami, žravý perník, nafukující tsampa kuličky, ghíčko po kilech, hojnost zeleniny a spokojení miláčkové.
Někteří toho po dvou dnech měli plný zuby a po cestě zpět to vzali přes steak v Mitrově.. respektuji. Stejně tak bylo zajímavé sledovat, jak některé kombinace potravin byly pro náš středoevropský trávicí systém nafukující a jak různě na to jednotlivá ega reagovala.
V sobotu jsme si dali ještě workshop na nepečené cukroví v několika variantách. Kromě vyčerpání po porodu jsem snad jindy nebyla tolik unavená.
Po patnácti hodinách v tahu v kuchyni jsem pak večer všechno pustila a nechala se strhnout na Oshovu dynamickou meditaci. Kdybyste cítili tu energii, kterou jsem díky tomu získala! A tak jsem šla spát jako úplně poslední. Tohle prostě chcete!