Hrátky s červenou řepou v Dobrém ránu na čété dvojce. Všechno se snědlo do posledního drobku.
Vaření v Dobrém ránu je především zábava. Tentokrát ve znamení červené kořenovky. Téma pro únor jako stvořené. Ty, kdož slaví sv.Valentýna bude zajímat zejména čokoládový koláč s červenou řepou.
V prvním vstupu
Salát s rukolou, pečenou červenou řepou, kozím sýrem a vlašskými ořechy. Ten si dejte na oběd. Ukazuji, jak efektivně řepu upéct. Na scénu jde i má oblíbená třepaná zálivka.
Druhý vstup
Vaření řepy v páře, ve vodě, co jo a co ne. Tvarujeme košíček z listového těsta, šup tam řepa, uzený losos, kozí sýr a tradá do trouby.
Třetí vstup
Těsto na čokoládový koláč s řepou. Upečené listové jednohubky, tedy spíše tří až čtyřhubky. Koukáte jak se z košíčků rozpečou čtverečky?
Čtvrtý vstup
Polévka z pečené řepy. Klíčení a naklíčená slunečnicová semínka.
Poslední vstup
Na čokoládový dortík nezbylo moc času, ale snědl se jako první. Rekapitulace. Na záchodě se nelekněte!