Kdo maže, ten jede
Tuky už nejsou strašák, místo nich teď lynčujeme sacharidy a když už, tak pro jistotu všechny. Z extrému do extrému. Co s tím? A čím teda mazat?
Moje výstupy za vařícím pultem v pořadu Dobré ráno. Dva inspirativní roky.
Tuky už nejsou strašák, místo nich teď lynčujeme sacharidy a když už, tak pro jistotu všechny. Z extrému do extrému. Co s tím? A čím teda mazat?
Za éru mého působení za vařícím pultem v televizi mám pár setkání, jejichž energii si opravdu ráda připomenu. To s Josefem Formánkem je jedním z nich. Po vysílání se mnou u pultu s chutí snědl kapra v papilotě s estragonem, batátové pyré i koriandr s fenyklem, přičemž jsme probrali moje vaření, stravu v džungli i…
Jak a co jsem vymyslela pro vaření s omezením, tedy česká klasika bez lepku, bez laktózy, pečení bez vajec a s nízkým glykemickým indexem. To vše v Dobrém ránu 4. listopadu 2016.
Páteční Novoluní bylo lívancové. Stavěly se lívance do věží, byla mňamózní legrace a energie proudila celým studiem. Velmi vydařené ráno. První vstup Týkáme si! Všichni! Hurá 🙂 Intro, kolik lívanců se bude dělat a z čeho budou. Mrkněte na moji instantní směsku, skvělá věc do spíže pro nouzové případy. Druhý vstup Krásně to voní, je…
V úterý 19. května 2015 jsem si užila brzké ranní vstávání a dvou-a-půlhodinkovku v brněnském studiu České televize. Měly se jíst pampelišky. Nikoho by asi nepřekvapilo, kdybych se za pultem pustila do přípravy pampeliškového „medu“. Jenže já chtěla něco víc CHUŤOVĚ BAREVNÉHO, protože pampeliška je bylina jedlá od kořene až po květ. A chtěla jsem dokázat…
Moje detoxikační recepty v jednom studiu společně s povídáním před detox hudební pauzou Tomáše Kluse. Dramaturgie umí najít překvapivé paralely. Než jsem se stihla otočit a dát sem kopřivové recepty z Dobrého rána 5. června 2015, už jsem měla v kapse další dobroranní pozvání. Tentokrát na téma detox. No tak jsme si dali detox tak…
Tento web používá soubory cookie, které pomáhají fungování webu a také ke sledování vaší interakce s naším webem.